Webinar: co-creation in times of social distancing

In april 2020 gingen we in Nederland met z’n allen de eerste lockdown in. De meeste mensen zullen de impact van ruim anderhalf jaar COVID-19 op onze gezondheid, en onze sociale interacties niet zijn ontgaan.

Aangezien het voor co-creatie noodzakelijk is samen met mensen te kunnen zijn was het thuiswerken en de beperkte toegang tot elkaar een zeer zware dobber. Maar ik heb het als een uitdaging willen zien. Niets wint het van het werken in eenzelfde ruimte met mensen - want alleen dan kun je de subtiele interacties oppikken en echt bouwen aan relaties. Maar het is de moeite waard om de kansen te onderzoeken van wat er wel online en op afstand gedaan kan worden. De afgelopen anderhalf jaar heb ik experimenten gedaan met verschillende groepen op het gebied van online teambuilding, samenwerking en co-creatie. Hierover heb ik mijn andere blogs geschreven.

Ik werd eind 2020 gevraagd te spreken tijdens een webinar van SPIRE Baia Mare met de titel ‘ Rethinking Participation and Co-creation in Times of Social Distancing’ om mijn inzichten en ervaringen te delen. Deze webinar is hieronder te bekijken (in Engels). Mijn bijdrage begint vanaf 46:00 minuten - maar de andere sprekers zijn ook zeer de moeite waard.

Vorige
Vorige

1 week, 3 overwinningen

Volgende
Volgende

Good gossip & playlists